• SAMEN KUNNEN WE MEER

    Het woord verenigen zegt het al. Het bij elkaar brengen van mensen met een gezamenlijke interesse. En die gezamenlijke interesse is in ons geval natuurlijk basketball. Nu zijn er bij Red Stars al veel mensen verenigt wanneer het gaat om onze sport en alles wat daarbij komt kijken. Zo zijn er steeds meer ouders betrokken bij de club en hebben we mensen die al jaren aan diverse verenigingstaken hun bijdrage leveren. Allemaal mensen met inzet waar we bij de wekelijkse trainingen en wedstrijden het profijt van ervaren.

    En toch, graag zouden we nog meer mogelijk maken als het gaat om het verenigen van onze leden. We werken aan het organiseren basketball gerelateerde workshops, een jaarlijks feest voor de jeugd en andere gezellige activiteiten. Iets waar Red Stars voorheen heel sterk in is geweest, maar waar helaas door gebrek aan vrijwilligers onvoldoende capaciteit voor is.

    Laten we daarom met z’n allen ons best blijven doen om nog meer mogelijk te maken. Voor jezelf, voor die ander en voor de vereniging.

    Wij zijn altijd opzoek naar extra mensen. Wanneer je mee wil helpen bij onze vereniging, kan je je hiervoor aanmelden via redstars@live.nl.