• WELKOM BIJ RED STARS

  The Red Stars is opgericht op 3 juli 1965 en draait dus al heel wat jaren mee in het Nederlandse Basketbal. Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Basketball Bond (NBB).Als club staan wij voor verbondenheid en gezelligheid, in combinatie met gezonde en sportieve ambitie. We vinden het belangrijk dat onze leden zich veilig, bekend en thuis voelen en deel uit maken van de vereniging.

  De technische commissie organiseert trainingen en laat onze teams deelnemen aan diverse competities van de NBB. De teams nemen zo mogelijk deel aan toernooien van andere verenigingen in binnen- en buitenland. Zelf organiseert Red Stars het jaarlijkse open Paastoernooi. Ook doen we ons best om voor alle leden elke jaar verschillende activiteiten te organiseren.

  Bij Red Stars zijn we ons bewust van onze sociaal maatschappelijke rol en willen we dat iedereen zich prettig en veilig voelt. Om dit te waarborgen zijn er afspraken en gedragsregels opgesteld waar onze leden zich aan moeten houden. In het geval dat iemand zich niet prettig voelt, om wat voor reden dan ook, is er vanzelfsprekend een vertrouwenspersoon beschikbaar.

  Sporthal Beukendal in Soest is al vanaf de oprichting in 1965 de thuisbasis van Red Stars. Op doordeweekse dagen wordt er getraind en op zaterdag of zondag worden er de wedstrijden gespeeld. Er is een gezellige bar waar na de training of wedstrijd nagepraat kan worden. Ook voor de toeschouwers is voldoende ruimte om de wedstrijden optimaal te beleven, en spelers aan te moedigen.

  The Red Stars op Facebook en Instagram

  Hoofdsponsoren: