• 'GIVE AND GO' SPONSORING

    De ‘Give and Go’ tactiek is de basketbal variant van het welbekende ‘één-tweetje’ in het voetbal. En zo zien wij ook onze relaties met onze sponsors. Ons sponsorbeleid heeft dan ook als ultiem doel voor beide partijen van meerwaard te zijn. En zo samen te winnen.

    The Red Stars is een vereniging met een zeer goed verzorgde jeugdopleiding. Dit ziet u terug bij het eerste team dat speelt op het landelijke eerste divisie niveau. Omgekeerd hebben deze eerste divisie spelers weer flinke betrokkenheid bij de jeugdteams door het geven clinics. Zo passen we intern de 'Give and go' tactiek al jaren toe. Heeft u affiniteit hebben met sport en vindt u basketbal een tactisch aantrekkelijke sport? Dan gaan wij graag met u het gesprek aan over de sponsormogelijkheden.

    Er zijn diverse vormen van sponsoring mogelijk. Natuurlijk is er de vorm van een jaarlijkse of eenmalige financiële bijdrage. Maar u kunt ook een bijdrage leveren in bijvoorbeeld de aanschaf van ballen en materialen. Dus, wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden? Mail dan redstars@live.nl o.v.v. sponsoring. En vermeld meteen uw telefoonnummer, dan nemen wij snel contact met u op.

    PS: Een extra voordeel is dat de bijdrage aan sponsoring aftrekbaar is van de belasting.

    The Red Stars op FacebookInstagram en Linkedin