• WELKOM BIJ RED STARS

  Leuk dat je wil gaan je basketballen en eventueel lid wil worden van The Red Stars.

  Je kunt altijd komen kijken en meetrainen. Neem meteen je sportkleding en sportschoenen mee. De indeling van een team hangt af van je leeftijd en je speelsterkte.

  Onze trainers kijken samen met jou in welk team je het beste past. Kijk hier wanneer de onze teams trainen en kom een keer langs om te kijken of meteen vrijblijvend mee te trainen.

  Als introducee mag je 3x gratis meetrainen.

  Het is ook leuk om in Sportboulevard de Engh bij wedstrijden te komen kijken. Door deze wedstrijden mee te beleven, leer je het spel begrijpenen leer je meteen onze gezellige vereniging kennen. Wil je weten meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een email voor informatie naar Brechje Buxtorff via info@red-stars.nl

 • BASKETBALL-APP

   

  Als je een Android- of iPhone smartphone hebt, raden we je aan om de basketball.nl app te installeren. Deze is ook nuttig voor ouders, verzorgers, familieleden en belangstellenden.

  Je ziet in de app alle wedstrijden van je favoriete team: het programma, de stand en ook wie wanneer gescoord heeft.

  Bij jongeren onder de 16 kunnen ouders en verzorgers met een eigen account inloggen en bepalen welke privacy-gevoelige informatie van hun kind in de app te zien is. Geef dan wel je eigen e-mailadres door bij de inschrijving.