• THE AMBASSADORS (CLUB VAN 100)

    Sinds kort is er nieuw leven geblazen in de club van 100 voor onze vereniging. De nieuwe club van 100 heeft de naam The Ambassadors en je zal nog veel van ze gaan horen.

    Het wordt een club van 100 genoemd, omdat de leden met elkaar afspreken ieder jaar vrijwillig een bedrag van € 100,- in te doneren. Geld waar tijdens de eigen jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) een goede bestemming voor gevonden wordt. The Ambassadors doet hiervoor een voorstel aan de vereniging The Red Stars, die vervolgens zelf het definitieve doel (in nauw overleg) vaststelt.

    Gezelligheid, vriendschap en betrokkenheid bij The Red Stars staat voorop in ons streven om onze vereniging naar een (financieel) hoger plan te tillen. The Ambassadors is een club die openstaat voor voor zowel leden als niet leden van The Red Stars.

    Elke Ambassador doneert jaarlijks € 100,- in. De helft daarvan komt ten goede van de Basketball Vereniging, de andere helft wordt gebruikt voor de jaarlijkse ALV dag. De dag kan bijvoorbeeld bestaan uit een gezamenlijke activiteit, een formeel gedeelte en een heerlijke BBQ/drankje als afsluiter. Ieder lid krijgt een vermelding op het The Ambassadors bord in Sporthal Beukendal.

    Wil je deel uitmaken van een gezellige club en meegenieten van de jaarlijks ALV dag? Meld je dan aan bij de voorzitter van The Ambassadors, Marco van der Kraats: marco@vandekraats.nl