• 3X3 BASKETBALL SOEST

   

  Iedere donderdag vindt er van 18:30 tot 19:30u in Sportboulevard de Engh 3x3 Basketbaltrainingen plaats. Iedereen kan en mag meedoen want er is geen leeftijd aan verbonden. Onze 3X3 Basketbaltrainingen zijn van jong tot oud, en voor iedereen die wil leren 3x3 basketballen.

  3x3 Basketball is een Urban Sport. Het wordt steeds populairder en blijft groeien. 3x3 basketball is flink anders dan het traditionele 5x5 Basketball. Iedereen die 3x3 Basketball heeft gespeeld kan beamen dat het er veel harder aan toe gaat (fysiek) en de scheidsrechters meer laten doorspelen. De sfeer is anders (meer straat/urban style) en doordat het op één basket wordt gespeeld gaat het spel ook een heel stuk sneller.

  The Red Stars zal in samenwerking met 3x3Unites diverse workshops aanbieden waarmee je een zogenaamde 3X3-Leader kunnen worden. Als leader heb je de benodigde kennis en de vaardigheden om begeleiding en training te geven aan 3x3 Basketball.

  Jongeren die in aanmerking willen komen voor deze workshops kunnen uit de jeugd van ons eigen vereniging komen, maar dit kunnen ook jongeren uit Soest zelf zijn. We vinden hierbij de samenwerking met buurtsportcoaches en jongerenwerkers uiterst belangrijk. Samen doen we alles om jongeren op een positieve manier (d.m.v. de basketbalsport) te stimuleren meer te ondernemen en gezonder te leven.

 • CONTACT

  Sportboulevard De Engh: 
  Dalweg 181, Soest (GoogleMaps)

  Meer informatie:
  Lukas Wouters
  Telefoon: 0652100723
  3x3soest@gmail.com

  3X3 Basketball Soest op Facebook